Vårt mål: Å gi deg dine beste øyeblikk i livet

Vi har lagt opp alle våre turer slik vi selv ønsker å oppleve nye eventyr, med natur, kultur, møte med mennesker og fantastisk MC kjøring.

Spennende eventyr

Vil du vil krysse Himalaya fra syd til nord på motorsykkel? Speide etter ville dyr når du kjører gjennom jungelen på Sri Lanka? Drikke te med munker i et kloster i Bhutan? Sitte rundt leirbålet og dele historier fra dagens kjøring? Se soloppgangen over Mt. Everest? Dele gleden ved å ha mestret noe nytt samme med andre? Enhver tur med Indian Adventures byr på unike eventyr. Og kanskje blir det største eventyret det som bare skjedde der og da?

Unike steder

Hva skiller våre turer fra andre turer? Vi lander i byer som Delhi og Kathmandu, og vi besøker flere av de kjente stedene du finner i «Lonely Planet», men vi stopper ikke der. Så snart vi har fått en smakebit av landet reiser vi ut. Det virkelige eventyret starter når vi setter oss på motorsyklene. Du får se mye mer enn det du normalt gjør som turist. Møtet med mennesker kan gi deg livsforvandlende opplevelser der du ser verden med nye øyne. Våre turer er laget av eventyrere for eventyrere. Vi bor på de beste stedene som er å oppdrive i områdene vi reiser i. Kombinasjonen flott utsikt, spennende veier og god mat er en god oppskrift på en unik opplevelse!

Lang erfaring

Vi har lang og solid erfaring med å arrangere motorsykkelturer i de områdene vi reiser i. Vi har bodd og arbeidet i flere av landene og kjenner mennesker og kulturen. Alle våre turer har norsk reiseleder som har deltatt på Indian Adventures´ reiselederopplæring. Hver og en av dem er erfarne og har kjørt flere av våre turer.
Alle turene våre er et resultat av at vi har kjørt på kryss og tvers av landene vi reiser i. Hver dag er satt sammen av det vi selv synes er «perlene» i disse eksotiske områdene. Vi har gjort våre feil og lært av det. Det er på bakgrunn av denne erfaringen du kan oppleve ditt eventyr og være trygg på at du er sammen med ledere som kjenner landet og kulturen.

Hva våre reisende sier

Heidi Martinussen
Heidi Martinussen

Det beste av Himalaya på MC

Nøl ikke, dette er et eventyr for livet

Finn Knudsen
Finn Knudsen

Verdens høyeste MC-tur

Til tross for min totale mangel på motorsykkel erfaring har jeg fullført Sri Lanka og Verden’s høyeste MC i 2017. Kan ikke få nok av de spektaktulære naturopplevelsene og de andre pluss opplevelsene som gruppene bidro med. Det eneste Indian Adventure ikke har kontroll på er været!

Liv Marit Sangnæs
Liv Marit Sangnæs

Det beste av Sri Lanka på MC

Vakker natur, spennende veier, ville elefanter, verdens beste guide, nydelige sandstrender, skabbete hunder, tuk-tuker.

Populære motorsykkelturer

Mount Everest view tour på MC

Se Mount Everest på motorsykkel i eksotiske Nepal
15 dager
Okt-Nov

Mystiske Bhutan på MC

Kjør KTM på langs i kongedømmet Bhutan
14 dager
Oktober

Det beste av Sri Lanka på MC

Sri Lanka er unikt! Teplantasjer, høye fjelltopper, gamle byer, ville elefanter, jungel og vakre strender. Denne dråpeformede, lille øya syd
16 dager
Februar

Det beste av Himalaya på MC

Det er en nytelse å kjøre motorsykkel her. Fra sadelen ser vi hvite fjelltopper, grønne trappetrinnsåser, brusende elver og en
15 dager
Oktober

Fottur til Annapurna Base Camp, Nepal

Denne turen er kåret til en av verdens vakreste fotturer! Den går i Annapurna-området som er et ekstremt flott område
16 dager
April, Oktober

Verdens høyeste MC-tur

En unik motorsykkeltur. Kryss Himalaya og kjør over verdens høyeste pass på 5602 m.
18 dager
Aug-Sep

Sykkeltur Lhasa - Mount Everest - Kathmandu

Den ultimate sykkelturen! Vi sykler fra Lhasa i Tibet, over spektakulære fjellpass (5000 moh), opp til Everest Base Camp og
16 dager
April, Oktober